Indianse Kerrie Soep

Heathy and More.

Indianse Kerrie Soep.

Ingredienten:

 

  • ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 theelepel sambal
  • 250 gr kipfilet in blokjes
  • 2 eetl zonnebloemolie
  • 1 liter kippenbouillon van tablet
  • Half pak Mihoen
  • 1/2 eetl gemalen koriander (ketoembar)
  • 1 1/2 eetl kerriepoeder
  • 2 kruidnagels
  • 1 kaneelstokje
  • 50 gr geraspte kokos
  • 1/4 liter slagroom
  • 3 eetl citroensap
  • zout
  • Paar druppels worcestersaus

 

 

Bereidingwijzen:

 

Verhit de olie in een grote pan en fruit hierin de ui en knoflook glazig. Voeg de kipfiletblokjes erbij en de sambal en bak tot de kip lichtbruin is. Bak de kerriepoeder even mee. Voeg bouillon, rijst, kaneelstokje, kruidnagels en koriander toe.Breng de soep aan de kook en laat 30 minuten zachtjes koken. Verwijder kaneel en kruidnagels. Roer kokos, citroensap en slagroom door de soep en laat de soep door en door warm worden. Maak op smaak met zout en worcestersaus

 

Eet smakelijk !

contact

 

Healthy and More

Leeuwerikstraat 14

2851 vk

Haastrecht

 

info@healthyandmore.nl

Sociaalmedia