Curry Mie Soep

Heathy and More.

Curry Mie Soep.

Ingredienten:

 

  • 1 Liter Water
  • Cocosmelk
  • 1 kippenbouilliontablet
  • Aubergine
  • 1 1/2 Ui
  • 1 Cm Gember
  • Blik Tomaten Blokjes
  • Zout
  • Peper
  • Kippendijenfilet
  • rode currypasta
  • 125 Gram Erwten

 

Bereiding:

 

Snij de ui in halve ringen schil de gember en snij deze in kleine stukjes

Snij de aubergine in hele kleine blokjes

En we snijden als laatste de kippendijenfilet in dunne reepjes snijden

Nu alles is gesneden en klaar staat kunnen we ons richten op het koken .

Bak de aubergine als ze rondom bruin zijn scheppen we deze uit de pan op een bord .

Bak nu de uien ringen met de gember als deze mooi glazig zijnn voeg we de rode curry erbij en roer dit goed door bak de kippendijfilet mee met de uien

Pak een grote pan met 1 liter water meng hier de cocosmelk, tomatenblokjes en kippenbouillionblokje door

Nu kun je de kip en uien mengsel ook in de pan met water doen en laat dit 30 minuten koken

Voeg nu de aubergine en erwten en mie toe laat dit nog even zachtjes koken voor 10 min

 

 

 

Eet Smakelijk !

contact

 

Healthy and More

Leeuwerikstraat 14

2851 vk

Haastrecht

 

info@healthyandmore.nl

Sociaalmedia