Viscurry met rijst

Heathy and More.

Viscurry Met Rijst.

Ingredienten:

 

 

  • 3 Pangasiusfilet
  • 1 Zak Met Thaise Roerbak
  • 1/2 Rode Curry Pasta
  • 200 ml Kokosmelk
  • Rijst
  • 1/2 Limoen
  • Zout
  • Peper
  • Paprikapoeder

 

 

Bereiding:

 

Kook de rijst volgens de beschrijving op verpakking

Snij de pangasiusfilet in blokjes.

Bestrooi de pangasiusfilet met zout en peper paprikapoeder en knijp een partje limoen eroverheen .

Laat dit een uurtje intrekken in de koelkast.

Bak de pangasiusfilet tot deze redelijk wit is, voeg nu de Thaise roerbakgroenten toe.

Als de groenten beetgaar zijn voeg je de rode curry en kokosmelk toe knijp nu een partje limoen erover.

laat dit lekker 10 tot 20 min door sudderen .

 

 

Eet Smakelijk !

contact

 

Healthy and More

Leeuwerikstraat 14

2851 vk

Haastrecht

 

info@healthyandmore.nl

Sociaalmedia