Tagliatelle biefstuk Stroganoff

Heathy and More.

Tagliatelle Biefstuk Stroganoff

Ingredienten:

 

  • 1 Biefstuk
  • Tagliatelle
  • Ui
  • 1 Teen Knoflook
  • klein blikje Tomatenpuree
  • Bakje champignons
  • Eetl. mosterd
  • 300 Ml Runderbouillon
  • 125 Ml Zure Room

  • Peterselie
  • Zout
  • Peper
  • Paprikapoeder

 

Bereiding:

 

Tagliatelle koken zoals beschreven op verpakking

Bak de biefstuk om en om 2 min zet deze afgedekt weg.

Snipper de ui en knoflook fijn en snij de champignons in plakken .

Bak de champignons bijna gaar voeg dan de ui en knoflook toe en bak de ui glazig

Meng de tomatenpuree en de mosterd er doorheen en laat dit even mee bakken

Voeg nu het runderbouillon toe en roer dit goed door en laat het geheel 10 minutenen pruttelen

Voeg nu het Zure room toe en roer dit goed door elkaar en voeg de zout peper en paprikapoeder toe na smaak

Snij de biefstuk in repen en roer dit door de saus

Strooi een beetje peterselie erover als garnering

 

 

Eet Smakelijk !

contact

 

Healthy and More

Leeuwerikstraat 14

2851 vk

Haastrecht

 

info@healthyandmore.nl

Sociaalmedia