Pangasius Met Thaise Curry

Heathy and More.

Pangasius Met Thaise Curry.

Ingredienten:

 

 

  • 600 Gram pangasiusfilet
  • Bakje verse Koriander
  • 2 Grote Uien
  • 1 Courgette
  • 1 Groene Paprika
  • 125 Gram roze Garnaaltjes
  • 1 Teen Knoflok
  • Rode Curry Pasta
  • 200 Gram Snijbonen
  • 150 Gram spekjes
  • Zout/Peper

 

Bereiding:

 

Smeer de pangasiusfilet in met de rode curry, maar hou een klein beetje over voor straks.

Om straks je handen vrij te hebben snijden we eerst de uien en de paprika in blokjes.

De courgette snijden we in halve plakken en als laatst snipperen we de knoflook.

Als we klaar zijn met alles voorbereiden kunnen we gaan beginnen

Kook de snijbonen beetgaar en Bak de courgette in een andere pan rondom gaar

bak op hoog vuur de pangasiusfilet samen met de uien en spekjes aan, totdat de vis niet meer doorschijnend is.

Haal de pangasiusfilet uit de pan voeg en dek het af zodat het niet afkoelt.

Voeg de kokosmelk, en de rest van de currypasta toe en laat deze saus nog 5 minuten doorsudderen.

Breng de curry op smaak met zout en peper.

Schep de groenten op de borden.

Leg hierop de vis en de garnalen en bestrooi met koriander

 

 

Eet Smakelijk !

contact

 

Healthy and More

Leeuwerikstraat 14

2851 vk

Haastrecht

 

info@healthyandmore.nl

Sociaalmedia