Stroopwafel Rum Taart.

Heathy and More.

Stroopwafel Rum Taart

Ingredienten:

 

  • 400 Gram Zachte Boter
  • 400 Gram Biologische Rietsuiker
  • 2 Zakje Vanillesuiker
  • 8 Eieren
  • 400 Gram Bloem
  • 4 Theelepels Bakpoeder
  • Snufje Zout
  • 250 Gram Stroopwafel Snippers
  • zakje Bakkersroom
  • 1/2 Smaaksense Rum

 

Bereiding:

 

Verwarm de oven op 160 graden.

Doe de bloem,boter,suiker,bakpoeder,vanillepoeder en eieren in de keukenmachine en meng dit tot een glad en luchtig mengsel

Ondertussen verkruimel je de stroopwafel snippers nog meer.

Spatel dit door het cakebeslag

Vet het cakeblik goed in en doe het belag hierin.

en bak de cake in 60 รก 70 minuten gaar

Als de cake klaar is goed laten afkoelen

Maak de bakkersroom zoals het op de verpakking staat

maar doe hier een half flesje rum sense bij (deze gekocht bij lidl)

Snij de cake verticaal door en spuit met een spuitzak op de onderste laag de bakkersroom met rum

Leg de bovenste cake laag erop en druk dit zachtjes aan ganeer het als laatst met slagroom als je dit wenst

 

 

Eet Smakelijk !

contact

 

Healthy and More

Leeuwerikstraat 14

2851 vk

Haastrecht

 

info@healthyandmore.nl

Sociaalmedia