Chocolade Speculaas Brownie

Heathy and More.

Chocolade Speculaas Brownie.

 

Ingredienten:

 

  • 200 g Zachte Boter
  • 220 g Biologische Rietsuiker
  • 1 Zakje Vanillesuiker
  • 4 Eieren
  • 200 g Bloem
  • Theelepel bakpoeder
  • Snufje zout
  • 8 speculaasjes
  • 1/2 chocolade reep

 

Bereiding:

 

Verwarm de oven op 160 graden.

Meng alle overige ingredienten in een kom en mix dit glad met een keukenmachine of met de garde.

Verkruimel de koek grof en hak de chocolade in kleine blokjes

spatel dit er goed doorheen

Giet het beslag over in een vierkanten ingevette bakvorm

Bak de cake in 40 รก 50 minuten gaar.

 

 

Eet Smakelijk !

contact

 

Healthy and More

Leeuwerikstraat 14

2851 vk

Haastrecht

 

info@healthyandmore.nl

Sociaalmedia