Chocolade Rum Rozijnen Brownie

Heathy and More.

Chocolade Rum Rozijnen Brownie

Ingrediƫnten

 

  • 200 Gram Bloem
  • 200 Gram Bio Rietsuiker
  • 200 Gram Roomboter
  • 4 Eieren
  • 1 Zakje vanille Suiker
  • Snufje zout
  • Kook chocolade
  • 250 Gram Rozijnen
  • 1 Theelepel Rum Sense

 

Bereidingswijze

 

Verwarm de oven voor op 160 graden

Wel de rozijnen ruim van te voren zodat ze niet uitdrogen met het bakken .

Verwarm 6 blokjes kookchocolade tot deze geheel gesmolten zijn .

meng alle ingredienten behalve de rozijnen in een keukenmachine tot een glad beslag

Voeg nu de rozijnen toe enspatel deze er goed doorheen .

Giet het beslag over in de bakvorm, besprinkel deze met amandel schaafsel.

Zet de bakvorm voor 60 minuten in de oven.

ondertussen kunt u de laatste 3 blokjes kookchocolade smelten, als de brownie uit de oven kan versier je deze met de kookchocolade.

 

 

 

Eet Smakelijk !

contact

 

Healthy and More

Leeuwerikstraat 14

2851 vk

Haastrecht

 

info@healthyandmore.nl

Sociaalmedia