chocolade brokken met gepofte rijst

Heathy and More.

Chocolade Brokken Met Gepofte Rijst.

 

Ingrediƫnten

 

  • 180 Gram kook chocolade
  • 250 Gram gepofte Rijst
  • 180 Gram Witte Chocoladereep

 

Bereidingswijze

 

Smelt de kookchocolade en de witte chocolade langzaam tot het geheel gesmolten is .

Laat het daarna weer wat afkoelen en roer dan de gepofte rijst door de witte chocolade.

Schep met een eetlepel de witte chocolade met gepofte riijst in bakvorm bekleed met bakpapier.

Giet nu de kookchocolade erover

Laat het nu goed afkoelen niet in een koelkast zetten anders komt er vocht bij .

 

Tip : Ideale tempratuur om het te laten afkoelen is 15 graden

 

 

 

Eet Smakelijk !

contact

 

Healthy and More

Leeuwerikstraat 14

2851 vk

Haastrecht

 

info@healthyandmore.nl

Sociaalmedia